با ثبت شرکت نه مجوز گرفتیم نه دفتر مالیاتی ایجادکردیم بعد از۳سال چه باید بکنیم؟و آیا میتوانیم هزینه بیمه بازنشستگی پرداخت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۹ #17978555

سلام ما ۳ سال پیش دو نفری یه شرکت با مسئولیت محدود در زمینه کارهای کامپیوتری و اینترنتی برای طراحی سایت و اپ و ... ثبت کردیم ولی بعد از مرحله ثبت شرکت، هیچ چیز دیگه ای انجام ندادیم. یعنی نه دنبال مجوز رفتیم و نه دفتر مالیاتی باز کردیم و نه بیمه پرداخت کردیم. یعنی اون زمون نمی دونستیم باید این کار رو بکنیم. یکی از این دو نفر هم توی این ۲ سال سرباز بوده. کار خیلی زیادی هم انجام ندادیم و اگر هم بوده قرارداد به اسم شخص من بسته شده و بعضی از مشتری ها هم عموما طوری نبوده که این قراردادها رو به اداره مالیات ارسال کنند مثلا دانشجو بودن یا پروژه اینترنتی بوده ولی خب نمی دونم قراردادی به اداره مالیات ارسال شده یا نه. درآمدش هم طوری نبوده که فکر کنم اصلا مشمول مالیات می شده.

می خواستم راهنمایی کنید که الان باید چی کار کنیم که درست باشه؟ الان بریم دفتر مالیاتی باز کنیم جریمه می شیم؟! بریم بگیم توی این مدت کار نکردیم و درخواست جمع کردن شرکت رو بدیم تا جریمه نشیم؟ تکلیف این مدت چی می شه؟ کار درست و منطقی چی هست که بدون جریمه شدن بتونیم به کارمون ادامه بدیم؟ البته اگه نیاز هم باشه شرکت رو ببندیم مشکلی نیست، فوقش یه مدت دیگه یه شرکت دیگه ثبت می کنیم.

یه سوال دیگه هم در مورد بیمه داشتم. می تونیم برای این مدت هزینه بیمه بازنشستگی هم پرداخت کنیم و خودمون رو بیمه کنیم تا سابقه کار این ۳ سال از بین نره؟ راستش چون شروع کار بود و معلوم نبود درآمدزایی مون چطور بشه، این جور موارد رو پیگیری نکردیم. ولی الان توی این شرایط اقتصادی کار دیگه ای به جز این کار نیست و مجبوریم همین کار رو ادامه بدیم. ممنون می شم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مراجعه به دارایی و اعلام عدم کارکرد و تشکیل پرونده مالیاتی راهکار بهتری نسبت به انحلال و تسویه است.

با سلام.
نیازی به تعطیلی شرکت نیست.

شما مراجعه کنید و اعلام نمایید که فعالیت نداشتید و یک گواهی عدم فعالیت ثبت کنید .
و اعلام کنید که تازه میخواهید شروع به فعالیت نمایید.

اینگونه نخ مالیاتی پرداخت میکنید نه جریمه میشوید

برید اعلام نمایید که تو این مدت فعالیتی نداشتید و از الان میخواهید فعالیت داشته باشید و دفاتر پلمپ نمایید ، برای بیمه نمیتوانید بیمه ایام گذشته را درج نمایید ولیکن از الان به بعد را درج نمایید .