آیا می توان با فیلم گرفته شده شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۹ #17976909

با سلام و احترام
شخصی در تصاویر پروفایل تلگرام اقدام به فحاشی و تهدید بنده نموده، و بنده از تمام صفحات شماره و مشخصات ایشان داخل گوشی فیلم گرفته ام و ایشان اقدام به پاک کردن تصاویر نموده اند.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید صراحتا تهدید و توهین و... به شما باشد فیلم به عنوان اماره می تواند در علم قاضی تاثیر گذار باشد اما به تنهایی کافی نیست

اماره محسوب میشود با بهره گیری از,سایر ادله اگر موجود باشد میتوانید ادعای خود را اثبات نمایید

به تنهایی دلیل اثبات جرم نیست درصورتیکه می توانید مدارک و یا ادله دیگری ارائه دهید اقدام به طرح شکایت کنید .

با درود..
در صورت تائید اصالت تصاویر تهیه شده، می توانید با تنظیم شکوائیه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادسرا مطرح نمایید. و در صورت تائید اصالت مدارک ادعایی، بعنوان اماره ای، موجبات حصول علم قاضی فراهم می گردد..

با سلام بتنهایی نمیتواند ثابت کند اماره محسوب میشود

موارد گفته شد مدرک نیست و بهتر است شاهدی برای گفته های خود داشته باشید
این موارد اماره و به علم قاضی کمک میکند

در کنار ادله ی دیگر می توانید به فیلم و عکس هم استناد کنید