آیا او میتواند بدون تصفیه حساب برادرم را متهم به خیانت در امانت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۷ #17936813

برادر من با فردی پنج سال پیش در کار کابینت کاری کار می‌کرد ولی ایشان پولی که کارفرما بعد از اتمام قرارداد داده بود به مبلغ ۱۵۰ میلیون را گرفته بود و چند مدتی خود را قایم شده بود و برادر من به علت مشغله زیاد و گرفتن یک مغازه فست فودی دیگه وقتی برای پیگیری نداشت و چون کار دوستانه بود پیغام داده بود و سعی کرده بود دوستانه حل شود و ایشان اصلا برای تسویه حساب نیامد تا اینکه بعد از این ۵ سال برادرم مغازه دیگری در جای بهتری گرفت و کار و بارش خوب شد و آن شخص که فکر می‌کرد موضوع فراموش شده،

آن شخص که به طمع سود بیشتر باز هم خواست با برادرم شراکت کند قرار شد ۲۰۰میلیون پول بیاورد در حالی که ۱۵۰ آورد و بقیه را بعد از چهار ماه امروز و فردا کرد و در حالی که بدون اطلاع شریک ۲۰میلیون برای خرج خودش برداشت و دید مغازه سود ندارد گفت پولم را بده من بروم بدون ضرر و تسویه حساب قبلی این شراکت کاملا شفاهی بوده و پول به حساب منتقل شده بدون چک.

حالا برادرم میتواند این ۱۵۰ را بعنوان بدهی بردارد؟
او شکایت کرده میتواند بدون تسویه برادرم را متهم به خیانت در شراکت کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود این موضوع عنوان مجرمانه خیانت در امانت ندارد طرف مقابل میتواند دادخواست مطالبه طلب را مطرح نماید که این موضوع با توجه به قرارداد شرکت فی مابین قابل استماع نخواهد بود همچنین برادر شما نیز میتواند طی دادخواست جداگانه و یا دادخواست تقابل مبادرت به طرح دعوای مطالبه از بابت طلبهای کارکرد دوران شراکت کار کابینت بنماید. تا در صورت محکوم شدن در دادخواست مطالبه دو دین با هم تهاتر گردند.

سلام اگر این فرد علیه برادر شما دادخواست دهد برادرتان هم باید دادخواستطرف مقابل مطرح کند تا هر دو مبلغ مصالحه شود .

بایستی برادرتان دادخواست مطالبه وجه را بدهد و ایشان را محکوم نماید و ایشان هم در صورتی که شکایت نماید و برادرتان را محکوم نماید این دو حساب از هم تهاتر میشوند .

موصوع خیانت درامانت منتفی است . برادر شما نمی تواند ۱۵۰رابردارد . اول برادرشما قانونی اززریق دادگاه ثابت کندکه۱۵۰ طلبکار هست اون موقع می تواند بردارد به عنوان طلب خود

سلام اگر این فرد علیه برادر شما دادخواست دهد برادرتان هم باید دادخواست متقابل مطرح کند تا هر دو مبلغ تهاتر شود .