ابلاغیه با موضوع دفاع از اتهام انتسابی به من صادر شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۷ #17922186

باسلام
با احترام میخواستم بابت یه مشکلی راهنمایی کنید
اتهام ضرب و جرح عمدی به من داده شده بود که طی مراحل زیاد و ارائه مدارک دادیار حکم به منع تعقیب و برائت من داد شاکی اعتراض زد و تو دادسرا قوبل شد و دوباره به همون دادیاری برگشت و ابلاغیه با موضوع دفاع از اتهام انتسابی به من صادر شد چرا با اینکه همه چی علیه اون بود حتی حکم اولیه الان دوباره اینطوری شده؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظاهرا پس از اعتراض شاکی به قرار منع تعقیب صادره ، پرونده به دادگاه ارسال شده و دادگاه با پذیرش اعتراض ، اقدام به صدور جلب دادرسی نموده و دادیار نیز مکلف به پذیرش دستور دادگاه است . البته صدور قرار جلب دادرسی به مفهوم پذیرش شکایت و محکومیت شما نبوده و در بسیاری از موارد دادگاه پس از این مرحله اقدام به صدور رای برائت مینماید .