آیا می توان نسبت به دریافت وجه سفته حکم جلب گرفت ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۹ #17905227

سلام وقت بخیر
من از شخصی برای خرید دستگاهی برای ایشان مبلغ ۱۰میلیون تومان گرفتم و ایشان درقبال آن از من ۱۲میلیون تومان سفته با سررسید و یک قرارداد تنظیم کرد که اگر نتوانم دستگاه را تا تاریخ ذکر شده در قرار داد تحویل نمایم مبلغ را به ایشان برگردانم
متاسفانه فروشنده دستگاه پول گرفته و متواری شده و اکنون ایشان می خواهند از من شکایت و جلب مرا بگیرند و حاضر نیست ۴ماه صبر کند تا پول را برگردانم
چه مدت طول میکشد تا جلب را بگیرد و ضمنا تاریخ سررسید ۲۲ خرداد ماه ۹۸ بوده است.

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
ایشون میتواند دادخواست مطالبه وجه سفته دهد و شما درصورت عدم توان مالی دادخواست اعسا ردهید که تقسیط شود درصورت عدم توان مالی و عدم پرداخت اقساط میتواند برای جلب اقدام کند که بالای ۴ ماه زمان میبرد .

با سلام ووقت بخیر
ایشون میتواند دادخواست مطالبه وجه سفته دهد و شما درصورت عدم توان مالی دادخواست اعسا ردهید که تقسیط شود درصورت عدم توان مالی و عدم پرداخت اقساط میتواند برای جلب اقدام کند که بالای ۴ ماه زمان میبرد .

با سلام ووقت بخیر
ایشون میتواند دادخواست مطالبه وجه سفته دهد و شما درصورت عدم توان مالی دادخواست اعسا ردهید که تقسیط شود درصورت عدم توان مالی و عدم پرداخت اقساط میتواند برای جلب اقدام کند که بالای ۴ ماه زمان میبرد .