آیا راهی هست که بتوان ارجاع پرونده جهت رسیدگی در دادگاه حقوقی را درخواست کرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۵۶ #17883847

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت وکلای محترم...سوالم در مورد پرونده حقوقی که در شورای حل اختلاف رسیدگی شده و از طرف (خوانده) به رای قاضی شورا اعتراض هم صورت گرفته... اما بدلیل قصور یا تخلف صورت گرفته از سوی اعضای شورای حل اختلاف منجر به رد تجدید نظر خواهی(خوانده) شده و قاضی شورا همان رای قبلی را مجددا صادر نموده... آیا راهی هست که بتوان ارجاع پرونده جهت رسیدگی در دادگاه حقوقی را درخواست کرد؟ سپاسگذارم در این مورد راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان اعاده دادرسی وجود دارد .

به نظر می رسد اعاده دادرسی ممکن باشد.

در صورت وجود شرایط اعاده دادرسی امکان چنین اعتراضی وجود دارد .

بااحترام
بله رای جهت حکم نهایی به دادگاه ارسال خواهد شد

بادرودوسلام درصورت جهات اعاده امکان اعاده دادرسی می باشد.

سلام چنانچه شرایط اعاده دادرسی وجود داشته باشد میتوان تقاای اعاده دادرسی داد

درود با وجود جهات اعاده،امکان اعاده دادرسی وجود دارد.