خونه رو کارشناس بردم قیمت گذاشتند، فروش منزل چقدر طول می کشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۲ #17873570

سلام.
من میخاهم مهریمو ام رو اجرا بزارم.
دستم به شوهر سابقم نمیرسه... یک خانه پدری داره و به اسم ورثه هست.
که درصدی از اون به شوهرم میرسه.
من شکایت کردم و میتونم از روی فروش خونه سهم شوهرم رو جهت مهریه ام بردارم.

این زمان برای فروش خونه. چقدر طول میکشه؟ دادگاه مزایده میزاره یا هرکی میتونه اقدام به خرید کنه و سوال بعدم اینه که میتونم کاری کنم زودتر بتونم پولمو بگیر ازین خونه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دریافت سهم الارث شوهرتان از باب مهریه زمانی صورت خواهد گرفت که یا ارث ایشان به حسابشان واریز شود و یا اینکه بخشی از ملک پدری به ایشان منتقل شود و شما آن را توقیف نمایید. ملک مزایده ای ممکن است توسط هر یک از وراث خریداری شود یا شخص ثالث اقدام به خرید آن نماید.

بله میتونید اما گرفتن مهریه از سهم الارث شوهرتان قبل از فروش ملک ممکن نیست وزمانی که سهم شوهرتان را به حسابش واریز میکنند ویا پس از تقسیم ارث میتوانید بگیرید وبرای اینکه زودتر به نتیجه برسید یک سری نکات هست که باید رعایت کنید. هر کسی میتواند ملک را بخرد واگر از طریق دادگاه به مزایده گذاشته شود حتی هر کدام از وراث بخواهند میتوانند بخرند و برای اینکه زودتر بتوانید مهریه تان را بگیرید لازم است پرونده ومدارک تان بررسی گردد