آیا امکان پلمپ نمایندگیهای شخص بدهکار جهت پرداخت دیون امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱ #17870823

سلام و وقت بخیر
از شخصی مبلغ حدود ۱۵۰ میلیون طلب به صورت چک دارم و حکم توقیف اموال هم دارم ولی چیزی به اسمشون نیست در ادارات ثبت ، بانک، راهور. از آنجا ایشون به همراه شریکشون صاحب کسب و کار هستند و با چندین نمایندگی در شهرهای مختلف فعالیت می کنند و تبلیغات با نام و شماره شخصی ایشون و حتی فیلم تبلیغاتی توسط شخص ایشون هم موجود هست ....
ولی ایشان از پرداخت دیون فراری هستند:
۱- آیا امکان پلمپ فروشگاه و نمایندگی هاشون وجود دارد؟!
۲-آیا امکان توقیف یا بلوکه کردنه برند کاریشون وجود داره !؟

ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دلیلی بر مالکیت فروشگاه و نمایندگی و یا تعلق برند به ایشان دارید میتوانید آنها را توقیف نمایید.

سلام
امکان توقیف برند ایشان را دارید و پس از توقیف می توانید تقاضای کارشناسی و مزایده انرا نمایید (اگر برند ایشان معروف و ارزند می باشد از اینطریق راحت به طلب خود میرسید )
همچنین می توانید تقاضای صدور دستور به کلانتری محل نمایید تا از طریق کلانتری در محل فعالیت ایشان حاضر و اقدام به توقیف اموال ایشان نمایید

سلام
اگر چیزی به اسم ایشان نمی باشد توقیف نیز ممکن نیست تنها راه اخذ حکم جلب و بازداشت بدهکار است.