میگه من نبودم پشت لودر شوفرم بوده؛ به نظر شما ما باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #17861367

سلام خسته نباشید من شوهرم تصادف کرد سر کار بود لودر بهش برخورد میکنه شوهرم مهرهای کمرش میشکنه و سرش ده تا بقیه میخوره بعد وقتی این اتفاق افتا د صاحب لودر به صد وده تماس نمیگیرن که بیاد گورکی بکشه بعد صاحب لودر هم پایه یک نداره و خودش اینجوری به ما گفت که این کار را انجام دهید شوفر منو بزارید جای من و بگید که این شخص بوده خیلی هم اصرار کرد ما هم به خواسته خودش قبول کردیم بعد رفتیم از دوباره از صاحب لودر شکایت کردیم الان شورا حل اختلاف میکه شما شکایت اولی رو شوفری بوده دوباره الان میگید لودر لودر هم الان سو استفاده کرد میگه من نبودم پشت لودر شوفرم بوده به نظر شما ما باید چکار کنیم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است کسی را که گواهینامه داشته را راننده معرفی کنید تا بتوانید خسارات را از بیمه بگیرید