آیا سفته بدون اثر انگشت معتبر خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹,۵۵۲ #17858

با سلام و احترام
بنده از کسی سفته گرفته ام اما طرف مقابل پشت سفته را فقط دو تا امضا کرده و اثر انگشت ندارد آیا این اشکال دارد؟
اگر تاریخ سفته را مشخص نکرده باشیم و بعدا خودمان تاریه مورد نظر را بنویسیم این اشکال دارد؟

ممنون از شما

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سفته باامضاء کفایت میکند واثرانگشت تاثیری ندارد

سلام وقت بخیر
می توانید با درج تاریخ در سفته با همان امضاء مبلغ سفته را مطالبه نمایید .

میتوانید سفته را پر کنید و سپس واخواست و دادخواست مطالبه وجه سفته را بدهید

سلام سفته به صرف امضا معتبر است و درج تاریخ توسط شما مانعی ندارد .

باسلام صرف امضای سفته کفایت می نماید و در خصوص تاریخ نیز شما می توانید خودتان را رسما تاریخ زده و اقدام نمایید

خیر مشکلی در خصوص وصول سفته وجود نخواهد داشت.تاریخ سفته هم میتوانید با موافقت فرد صادر کننده در سفته قید نمایید.

موید باشید