امکان طلاق و گرفتن مهریه ونفقه این چند سال وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۹۹ #17849170

سلام پدر و مادرم ۲۸ ساله که دارن زندگی میکنن پدرم چند ده ساله که اعتیاد داره کار نمیکنه تا الان مادرم خرج زندگی رو داده و خونه پدربزرگم زندگی کردیم حالا الان به پدرم ارث یه واحد آپارتمان رسیده قصد فروش اون رو داره و همش دنبال دعوا هست تو خونه چون ما مخالف فروش هستیم و شرایط بدی در منزل حاکم هست مادرم ۵۰ سکه مهریه اش هست ضمن اینکه طلاهاش و لوازم جهیزیه رو همه رو سالها پیش پدرم فروخته و در تمام این سالها نفقه نداده و پسر پدرم رو هم مادرم نگهداری کرده خواستم بدونم امکان طلاق و گرفتن مهریه ونفقه این چندسال وجود داره به صورت قطعی البته تنها دارایی پدرم همین آپارتمان هست

مشاوره حقوقی طلاق
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
میتوانید دادخواست نفقه تنظیم نمایید

درود
امکان پذیر است.

سلام امکان مطالبه مهریه و نفقه و اجرت المثل زوجیت رو دارید و میتوانید برای دعوای طلاق نیز اقدام نمایید

بادرودوسلام دادخواست مطالبه نفقه و مهریه تقدیم و تنظیم نمایند.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بلهی می توانند در خواست مهریه و نفقه نمایند

بنام خدا،دادخواست مطالبه و نفقه دهید.برای طلاق نیاز به بررسی بیشتر است.

دادخواست مطالبه نفقه و مهریه بدهند