آیا میتونم ازش شکایت کنم و حق حقوقاتم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۵ #17845686

سلام
همسر من نزدیک به دوسال هست که مشروب خواری میکند و سیگار مصرف میکنه و کتک و فحاشی و ... از دو سال قبل هم هیچ پولی به من نداده و طلاها و هرچی داشتیم فروخته و خرج قمار و تفریح های شبانه کرده من بخاطر بچه هام تحمل کردم تا الان که خونه پدرم رفتیم و میخواد پول رهن قبلی رو هم بگیره و خرج تفریح کنه
من فقط برای دوتا بچه زیر ۱۰ سالی که دارم نگرانم

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مهریه خود را از طریق ثبت به اجرا گذاشته و پول رهن منزل را توقیف کنید . همچنین در خصوص نفقه نیز میتوانید باتهام ترک انفاق اقدام به شکایت کیفری از طریق دفاتر خدمات قضایی نمایید .