مهریه را بعد از ابراء میتوانم بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۵ #17829157

شوهرم با حیله مرا برده دفترخانه که مهریه را ابرا کنم و او سه دانگ بعدی منزل را به اسم من نماید نکرده است من تقاضای طلاق نوشتم میتوانم سه دانگ بعدی را بگیرم ازش؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سند ابرا جهت مهریه تنظیم شده حق دریافت مهریه نخواهید داشت چون مهریه خود را نسبت به زوج بری کرده اید

با سلام
اگر سند ابرا جهت مهریه تنظیم شده باشد متاسفانه حق دریافت مهریه نخواهید داشت چون مهریه خود را نسبت به زوج بری کرده ایید ولیکن اگر توافقی مبنی بر اینکه اگر ابرا کنید سه دانگ ملک بنام شما خواهد شد وزوج به این تعهد خود پایبند نبوده میتوانید با ارائه اسناد مثبته مثل شهادت شهود ویا در صورت توافق مکتوب نسبت به ابطال سند ابرا از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید

در صورتی که رسما مهریه را بذل کرده باشید و ثبت رسمی شده باشد ، امکان دریافت مجدد آن وجود ندارد.

با سلام در صورتی که در دفتر خانه ابراء مهریه با قید شرط تملیک سه دانگ از ملک باشد می توانید طرح دعوی نمایید در غیر این صورت حسب موادی از قانون مدنی امکان رجوع از ابراء مقدور نمی باشد