تدلیس در معامله چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #17822177

با سلام
بنده یک فقره چک بابت تسویه حساب وبه نام خودم از شخصی دریافت نمودم که پس از مراجعه به بانک و برگشت زدن چک توسط خودم او از بنده به عنوان ذکر شده شکایت نموده است که اول مدعی بو دچک رو بابت ضمانت داده است (از ان مرکز استعلام شدوصحت نداشت) وبعد مدعی شد با دو شاهد که هردو کارگران او هستند که چک سفید امضا بوده است که بنده با چهار نفر از اعضای خانواده ام که در زمان گرفتن چک حضور داشتند در دادگاه حاضر شدیم که دادیار محترم پس از بررسی از هر دو طرف دستور به قرار کارشناسی خط دادن که پس از بررسی اصل چک ونمونه خط اعلام نمودن که متن چک متعلق به صادر کننده ودلیلی بر سفید امضا بودن چک نیست ،حال می خواستم ببینم چکار باید بکنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید به اتهام افترا از وی شکایت کنید و همچنین باطرح دعوی حقوقی نسبت به مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه اقدام نمایید درصورت داشتن اموال آنها را توقیف کنید

اکنون شما با قطعیت و اطمینان میتوانید نسبت به صدور اجراییه از ثبت و یا دادخواست حقوقی در دادگاه حقوقی نسبت به اصل و خسارات تاخیر تادیه و هزینه دادرسی اقدام نمایید و تحت شرایطی میتوانید علیه شاکی نیز به جرم افترا شکایت کیفری نمایید.

سلام نیاز به اقدامی نیست اگر چک شرایط کیفری بودن را دارد صادر کننده به اتهام صدور چک بلا محل تعقیب و محکوم و مجازات می گردد .

برای وصول ان از طریق تیت یا دادگاه اقدام نمایید تحت شرایطی امکان طرح شکایت کیفری موجوده.

بهتر است وکیل اخذ نمایید . میتوانید بابت اقدام به کلاهبرداری از ایشان شکایت نمایید .

صادرکننده چک محکوم میشود