ترک خونه برای یک دختر نوزده ساله که میخواد مستقل شه، قابل طرح در دادگاه هستش؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۹ #17753639

ترک خونه برای یک دختر نوزده ساله که میخواد مستقل شه ، قابل طرح در دادگاه هستش؟ یعنی پدرم میتونه بیاد به زور برم گردونه خونه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به اینکه شما سن ۱۸ سال را گذرانده اید لذا می توانید مستقلا زندگی نمایید

سلام
با توجه به اینکه ۱۹ سال دارید شما امکان زندگی مستقل از خانواده را دارا می باشید و البته انچه مسلم است ان است که توان مالی داشته باشید

چون به سن قانونی رسیده اید اختیار دارید تا مستقل زندگی کنید

با سلام، در مورد زندگی مستقل دختران یا پسران قانون هیچ گونه حکم یا مقرره مشخصی ندارد. یعنی قانون مانع از زندگی مستقل جوانان نیست. البته باید توجه نمود که قانونا هزینه تهیه منزل مستقل به عهده خود فرزند می باشد چرا که وظیفه پدر صرفا تهیه مسکن و امکانات متعارف زندگی در حد متعارف است.

سلام و احترام.

مطابق رای وحدت رویه شماره ۳۰ به تاریخ ۱۳۶۴/۱۰/۳هیات عمومی دیوان عالی کشور، اشخاص (چه پسر، چه دختر) پس از رسیدن به سن رشد (۱۸ سال قانونی) کاملا اختیار تمام امور زندگی خود را بر عهده دارند و مستقل به حساب می آیند.

طبق ماده فوق یعنی اگر توانایی مالی جهت تهیه مسکن جدا داشته باشید، میتوانید منزل تهیه کرده و جدا از خانواده زندگی کنید.

سعی کنید در تمام مراحل زندگی با اعتماد به نفس و محکم قدم بردارید

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما