اگر صاحب بنگاه بخواهد خودروی کسی را بخرد، ایا باید لزوما امضا نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۳ #17749203

با سلام
معمولا در مبایعه نامه های فروش خودرو اگر یکی از طرفین از حضور در دفتر خانه امتناع نماید، باید الزام وی را خواست
حال اگر مطمن نباشیم که آن مبایعه نامه فسخ شده یا بیع معلق بوده و توالی عرفی ایجاب و قبول وجود ندارد و یا قبولی صورت نگرفته یا به علتی هایی اصلا قابل معامله نبوده
تکلیف خواسته چیست؟
طبیعتا نمیتوان الزام به حضور یا فسخ قرارداد را یکجا مطرح نمود.

سوال دوم اینکه
اگر صاحب بنگاه بخواهد خودروی کسی را بخرد، ایا باید لزوما درقسمت محل امضای خریدار و قسمت محل امضای مدیر بنگاه امضا نماید؟ یا صرف امضا در قسمت مدیر بنگاه کفایت میکند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قراردادی که محل امضا خریدار آن امضا نشده باشد ناقص است و باید تکمیل شود و به استناد چنین قراردادی نمیتوان بیع را اثبات کرد

سلام
۱- جهت حصول اطمینان،دادخواست الزام به تنطیم سند رسمی مطرح نمایید.
۲-در این فرض، چون صاحب املاک، شخصا اقدام به خرید نموده پس ایشان قطعا باید امضا خود را در محل ثبت امضا خریدار درج نمایند و جهت پیشگیری از بروز احتمالی مشکل در آینده، علاوه بر اینکه ایشان محل امضاء خریدار و صاحب املاک را امضاء مینمایند از دو نفر شاهد نیز جهت امضاء استفاده نمایید.

با سلام
پاسخ به سوال اول شما بستگی به مبایعه نامه دارد و باید متن مبایعه نامه مطالعه شود علی ایحال چنانچه مبایعه نامه به امضا دو طرف رسیده باشد و فسخ به صورت مکتوب نوشته نشده باشد به طور معمول می توان دادخواست الزام به تنظیم سند را تقدیم دادگاه نمود، در روند رسیدگی به این دادخواست چنانچه طرف مقابل ادعای خلاف داشته باشد باید آن را اثبات نماید و چنانچه مدیر بنگاه شخصا خریدار باشد باید حتما قسمت خریدار را نیز امضا کند.

سلام.. برای سوال اول شما. بهترین راهکار فقط مراجعه به قرارداد میباشد. و اگر قرارداد دست شما نیس. همون الزام به سند رسمی رو بزنید و اگر شهودی دارید معرفی کنید.امکان اینکه به نتیجه برسید هستش.. قسمت دوم سوالتون، محل امضا بنگاه دار صرفا جنبه تشریفاتی اینگونه قراردادها است و به نوعی شاهد محسوب میشه وقتی اختلافی به وجود بیاد..ایشان باید لزوما جای خریدار رو امضا کنند چون بیع میان خریدار وفروشنده هستش نه صاحب بنگاه به اون معنایی که در قرارداد ذکر شده