تغییر نام در ثبت احوال چقدر زمان می برد ؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۲۴,۳۹۹ #17739

باسلام.درهمین خصوص میخواستم بپرسم که تغییر نام از زهرا به نازنین زهرا چقدر زمان می برد وآیادردسر زیادی برای عوض شدن دارد وچه مدارکی لازم است?.لطفا پاسخ بدید.خیلی متشکرم.ممنون از سایت خوبتون.

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان دقیق ان قابل پیش بینی نیست

سلام
زمان قابل تشخیص نمیباشد اما امکان پذیر است

باسلام و‌ وقت بخیر
تغییر نام از سوی دادگاه تنها امکان پذیر است
و دادخواست باید به دادگاه ارائه شود و اگر مرجع صلاحیت دار تشخیص دهد که فرد به نازنین مشهور است موافقت می نماید. مدت زمان آن مشخص نیست

با سلام
زمان قابل پیش بینی نیست

سلام. زمان مشخصی ندارد ولی معمولا زیر یکماه.

باسلام حدودیک ماه ممکن طول بکشه

باسلام .حدود دو الی سه هفته