چرا وقت رسیدگی گزارش باید ابلاغ شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۳ #17721095

با سلام .. سال پیش شکایتی مطرح کردم .. بعد مدتی گفتند آدرس نامشخص است .. از روند پرونده پیرینت گرفتم و به قاضی محترم مراجعه کردم گفتم طبق مفاد پیرینت به دونفر از آنها ابلاغ شده که نفرات اصلی هستند . به بقیه ام که طبق آخرین آدرس اعلامی ارسال شده براشون من باید چی کار کنم ، قاضی قبول کرد یکی الصاق و دیگری آگهی شود ..
وقت رسیدگی تعیین شد در روز جلسه گفتند تکلیف الصاق مشخص نشده ....
و اینجوری جلسه کنسل شد ...
بعد از آن مجددا روز جلسه رسیدگی مشخص شد در نهایت با پیگیری اون یکی هم الصاق شد .. اینبار که رفتیم شعبه قاضی عوض شده بود به طرفین گفت لایحه بنویسید. ‌ وکیل زحمت کشید لایحه نوشت تحویل داد .. بعد آن ۳ بار وقت نظارت تعیین شد باز به شعبه مراجعه کردم و از قاضی محترم خواستم یه فکری بکنه .. انگاری پرونده به امان خدا ول شده ...
قاضی محترم ، کارشناس تعیین کرد ..
خلاصه بعد از دو سه ماه کارشناس گزارش داد ... به شعبه مراجعه کردم .. مدیر گفت قاضی گفته گزارش ابلاغ نشود ، و سر تاریخ وقت نظارت گزارش ابلاغ شود ...
رفتم پیرینت گرفتم دیدم یک ماه از آخرین تعیین وقت نظارت گذشته و در حال حاضر وقت نظارت با کرم الکاتبین !!!
تقریبا ۲۰ شهریور با پیرینتی که از صفحه رونده پرونده گرفته بودم رفتم شعبه ..از قاضی وقت گرفتم رفتم شعبه به قاضی محترم گفتم .. لطفا دستور ابلاغ گزارش صادر بفرمائید..
گفت تو وقت احتیاطی ابلاغ میشه ..
گفتم جناب قاضی پرونده ما یتیم .. وقت احتیاطی هم نداره ..‌
فکر کرد گفت سر برج بیا ..
پریشب رفتم تو سایت دیدم وقت رسیدگی گذاشته ..
با خودم گفتم .. شاید می خواستیم گزارش بخونیم بهش اعتراض بزنیم !!! یا طرف م اعتراض بزنه ...
خلاصه اینکه امروز رفتم ..گفتم گزارش ابلاغ می کنید ..
گفت نه همان وقت رسیدگی ابلاغ می کنم یعنی تقریبا دو ماه دیگه...
می خواستم راهنمایی بفرمایید این جور ابلاغ ممکن ..
چرا وقت رسیدگی گزارش باید ابلاغ شود .. آیا این تصمیم طبق قانون یا نه سلیقه ای ؟؟‌ بالاخره ما حق مون هست گزارش بخونیم یا نه ؟؟
کم بدبختی داریم از الان تا دو ماه دیگه فکر مون درگیر شد .. ما آدم هستیم و ضعیف ، وقتی مثل طبری دیدیم می‌ترسیم عزیز .. تو این دنیا خیلی چیزها دیدیم ، از سر ظهر نمی دونم بگم شیطون یا ندای درونی هی به ما نهیب میزنه گزارش به مذاق قاضی خوش نیمده و می‌خواهد دو ماه دیگه در روز جلسه خاک بده رو ما ،، حالا یا شیطون یا ندای درونی زیاد بیراه به جون ما نیفتاده ..
این تفکر که شاید نادرست باشه """ و شاید خیلی درست باشه "" حداقل خسارت روحی روانی که رفتار بدون دلیل و منطق قاضی به ما تحمیل کرد ..
عزیز میخواستم بدونم‌ کار قاضی الان قانونی ؟؟ یا سلیقه ای ..
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم ..

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.وقت نظارت جزء امور شعبه است....

وقت نظارت جزء امور اداری شعبه است.

تاریخ نظارت مربوط به امورات شعبه است.

سلام وقت بخیر
وقت نظارت جزء امور شعبه است.

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است

درود وقت نظارت از موارد اداری شعبه است

با سلام
وقت نظارت مربوط به شعبه است