چطور میتوانم بخشی از دارایی ام را از زنم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۹۲ #17715885

زنم مدتی است بهانه گیر شده،توهین و تهدید میکنه
بخاطرش از موقعیت خوبی که داشتم گذشتم و به شهر ایشون اومدم،فایده نداشت.خونوادش گفتند دلخوشی زن اینه که چیزی بنامش باشه، منم همه اموالم ازجمله دو آپارتمان و یه ماشین را بنامش زدم، فایده نداشت
پسرم که تنها فرزندمان است را نیز باهمراهی خانواده اش بر علیه من کرده
امروز دوتایی بمن گفتند تو مخل آسایش ما هستی تو را می بینیم اعصاب مون بهم میریزه
پاشو از این خونه برو
من ۵۲ سالمه و بعداز ۳۶ سال کار دیگه فرسوده شدم باید کجا برم چیکار کنم؟میگ خوب بخام برم جایی دیگه باید از حقوقم برا اجاره و هزینه بردارم
میگن نه باید خرج ما را بدی ما شکایت می کنیم ازت
سوال من اینه چیکار میتونم بکنم که اموالم را پس بگیرم یا لااقل اگه میگن برو بتونم بخشی از بازنشستگی ام را برای خودم هزینه کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما اموال را با سند رسمی منتقل کرده اید و امکان استرداد عین مال وجود ندارد. اما بسته به نوع انتقال شما (اینکه با چه عقدی و چه عوضی انتقال صورت گرفته است)، امکان بازپس گیری ثمن به نرخ روز توافق و یا یوم الاداء وجود دارد. البته در کنار این امر تهاتر مهریه را هم مد نظر داشته باشید.

سلام اگر اموالی که به نام همسرتان کرده اید در قالب هبه بوده و معوض نبوده و اموال موجود است ، می توانید از هبه رجوع کنید و اموال را مسترد نمایید . در نظر داشته باشید که ماشین و یک خانه مستثنیات دین نیست و در صورت توفیق در پس گرفتن ، بابت مهریه توقیف خواهد شد . ضمنا نفقه زوجه در صورت تمکین و نفقه پسر تا سن ۱۸ سالکی بر عهده شماست و عدم پرداخت آن جنبه کیفری دارد .

اگر دوآپارتمان و ماشین رادرقالب عقدبیع یاصلح انتقال دادید، نمی توانید آن را پس بگیرید .

با سلام :
وقتی سندی را انتقال دادید امکان پس گرفتم وجود ندارد .
نقفه زن را می بایست پرداخت نمایید .
نفقه فرزند را هم تا سن قانونی می بایست پرداخت نمایید.
اموال زوجه در زمان ازدواج و نوع شغل زوجه در این مدت مشخص میکنه که از چه طریق اموال به نامشان خورده است .

با سلام و احترام
در صورتی که به موجب سند رسمی اموالی را منتقل کردید امکان بازستانی آن وجود ندارد و نفقه اولاد و همسر را هم زوج موظف به پرداخت می باشد

باسلام و احترام

هیچ راهی برای بازپسگیری اموالی که به نام همسرتان زده اید وجود ندارد جز اینکه خودشان با رضایت خودشان به شما اموالشان را پس دهند

در مورد بازنشستگی نیز نفقه زن و اولاد به عهده شما است باقی مانده هرچه ماند به شما تعلق دارد