آیا اعسار من بابت مهریه اصلا بررسی می‌شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۶۸ #17686731

من در یک شرکت کوچک ( مسولیت محدود ) با سرمایه ۱ میلیون تومان ، ۵۰٪ سهیم هستم با شرکای دیگر و همچنین مدیرعامل هستم با حق امضای انفرادی . آیا اعسار من بابت مهریه اصلا بررسی می‌شود ؟ چکار باید کنم دادگاه درخواست اعسار مرا قبول کند ؟ با توجه به اینکه اینجانب فقط ۵۰٪ سهامدار شرکت هستم ، آیا باید تمام اسناد مالی شرکت را به دادگاه ارائه کنم ؟ شرکای دیگر موافقت ندارند اطلاعات مالی شرکت توسط اینجانب به جایی ارائه شود و تهدید به اخراج من از شرکت کرده اند . ممنون میشم یک راهنمایی کنید .

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تراکنش های حساب شما میتواند سطح درآمد شمارا مشخص کند و ربطی به سهام داری شرکت ندارد.

شما دادخواست خود را به انضمام استشهادیه که به تایید دو شاهد رسیده مطرح نمایید

سهام دار شرکت بودن به معنای تاجر بودن نیست و می توانید دادخواست اعسار دهید.

شخصیت حقوقی شرکت از شخصیت شما مجزا است. فیش گردش حساب مالی شما می تواند اماره ای بر اعسار شما باشد.

باسلام صرف سهامداربودن باعث نمیشود اعسار شما پذیرفته نگردد اما چنانچه درآمد شما ازشرکت میباشد میبایست اسناد مالی را ارائه نمایید

اگر تاجر هستید ، اعسار از شما پذیرفته نمی شود .

درود شما میبایست با ۲ شهود که از لحاظ مالی و رابطه با شما آشنایی دارند معرفی نمایید اابته بایددر دادخواست قید شده باشد و تمام اموال خود را معرفی نماید بار اثبات با طرف مقابل هست