هزینه کارشناسی ملک به عهده کیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۲۵۶ #17683530

سلام
من با سند شکایت خلع ید و قلع و قمع کردم حالا طرف مقابل گفت سند به این پلاک ثبتی نمیخوره باید بره کارشناسی خواستم ببینم در این صورت هزینه کارشناسی به عهده کیه. اگه پرداخت نشه چی میشه

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدعی یا مدعی علیه در ضمن دادخواست و در جریان دادرسی مطالبه ی خسارات دادرسی را ننموده باشند و بعدا در مقام مطالبه برایند در این صورت به استناد صدر ماده (۵۱۵) قانون آیین دادرسی مدنی که اشعار می دارد: «… یا به طور مستقل جبران خسارت … مطالبه نماید.»

بایستی دادخواست مطالبه ی خسارت ناشی از دادرسی را به دادگاه تسلیم نمایند که دعوای اصلی در آن رسیدگی و منجر به صدور رای شده و خاتمه یافته است .

لازم به ذکر است محکوم له پرونده به استناد ماده (۵۲۱) قانون آیین دادرسی مدنی فقط می تواند هزینه هایی را مطالبه کند که برای اثبات دعوا یا دفاع لازم و ضروری بوده و در صورتی که دعوای مطروحه در دادگاه منجر به سازش شود حکم به مطالبه خسارت نسبت به آن دعوا صادر نخواهد شد مگر به استناد ماده (۵۱۷) قانون آیین دادرسی مدنی طرفین دعوای ضمن سازش قراری نسبت به پرداخت خسارت داده باشند که در این صورت طبق همان قرار عمل خواهد شد .

سلام
در ابتدا میبایست توسط خواهان پرداخت شود اما پس از حصول نتیجه میتوانید هزینه را از خوانده دریافت نمایید.

پرداخت هزینه کارشناسی بر عهده کسی است که درخواست کارشناسی نموده است

سلام وقت بخیر
بدوا هزینه کارشناسی بر عهده شخصی که درخواست کارشناس نموده اما در انتها می توان هزینه ها را از محکوم علیه دریافت نمود.