فسخ معامله آپارتمان توسط فروشنده، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۴ #17678518

با سلام.
بنده آپارتمانی با قیمت ۱۱۶ میلیون تومان با پارکینگ خریداری نمودم. تا الان ۹۰ میلیون پرداخت کردم. ۲۶ میلیون باقیمانده مقرر شد برج ۴ پرداخت کنم. که موفق به پرداخت آن نشدم. الان فروشنده میخواد معامله را فسخ کند. طبق قولنامه در آن ذکر نشده که اگر در تاریخ معین ثمن پرداخت نشود فروشنده میتواند فسخ کند و هیچ حق فسخی در آن ذکر نشده. قولنامه با خط فروشنده تنظیم شد.
خواستم بدونم فروشنده میتواند معامله رو فسخ کند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فسخ معامله نیاز به وجود حق فسخ دارد و با توجه به اسقاط حق فسخ ایشان امکان فسخ معامله را ندارند

ولی بهتر است شما زودتر الباقی ثمن را پرداخت نمایید

اگر ذکر نشده باشد خیر نمی تواند فسخ نماید

بایستی مبایعه نامه بررسی شود که ایا حق فسخ اسقاط شده یا خیر؟اگر اسقاط شده باشد امکان فسخ نیست

با سلام
در این صورت فروشنده امکان فسخ نخواهد داشت بلکه صرفا می تواند دادخواست الزام به ایفای تعهد شما وپرداخت وجه را مطرح نماید. برای توضیحات بیشتر نیاز به بررسی مدارک می باشد.

امکان فسخ از طرف فروشنده به هیچ عنوان وجود ندارد

باتوجه به توصیحات فروشنده نمی تواند فسخ کند