میخوام حکم تخلیه برای مستاجر بگیرم؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۱ #17666283

سند خانه بنام من هست ولی همسرم قرارداد بسته با مستاجر. برای شکایت من باید انجام بدم یا همسرم که زودتر بنتیجه برسیم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید دادخواست تنظیم کنید و از طریق شورا حل اختلاف اقدام کنید
هر کسی که طرف قرارداد

موجر ذی سمت محسوب می شود

همسر شما می تواند در خصوص درخواست دستور تخلیه اقدام نماید،به شرط اینکه شرایط شکلی قرارداد رعایت شده باشد.

با سلام
چون موجر در قرارداد اجاره همسر شماست لذا همسر شما بایستی به این امر اقدام نماید

مطابق قانون موجر باید درخواست تخلیه را مطرح نماید .

سلام وقت بخیر
موجر (همسر شما) باید اقدام کنند.
لازم است بدانید که برای نتیجه گیری سریع تر در پرونده می توانید از راه دستور تخلیه و نه حکم تخلیه اقدام کنید. البته طرح این پرونده نیازمند شرایط خاصی می باشد.