بدون توجه به اینکه دادگاه مرا تبرئه کرده و هیچگونه تخلفی در شرکت نکردم حکم اخراج مرا صادر کردند، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷ #17639039

با سلام بنده در سال ۹۶ درگیر پرونده ای شدم که فردی با سو استفاده و کلاهبرداری با معرفی خود به عنوان مدیر داشنگاه در شهری همجوار و ثبت نام بنده مدرک جعلی دانشگاهی به بنده داده بود که استفاده نکردم و ارائه ندادم به محل کارم و حتی از ایشان شکایت کردم . در دادگاه اول محکوم به دو سال زندان و یک میلیون جریمه شدم که پس از ارائه مستندات و اینکه بنده شکایت کردم و اطلاع رسانی کردم به مراجعه قضایی و از این مدرک جعلی استفاده ای نکردم در دادگاه تجدید نظر تبرئه شدم حالا محل کارم بعد از حکم اولیه که بنده را دادگاه محکوم کرده بود مرا تعلیق کردند و حال بدون توجه به اینکه دادگاه مرا تبرئه کرده و هیچگونه تخلفی در شرکت نکردم حکم اخراج مرا صادر کردند به علت اینکه حراست مجموعه مرا تایید صلاحیت نمیکند به علت پرونده ای که داشتم و اصلا به این توجه نمیکنن که بنده تبرئه شدم . من الان باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،طبق قانون زمان تعلیقی که منجربه تبرئه کارگرمیگردد،جزروزهای کاری محسوب وکارفر ما نمیتواندبه این بهانه کارگررااخراج کند،جزاینکع قراردادمنقضی گردیده وتمدیدنکرده باشد،اگرشماراقبل ازپایان قرارداداخراج کرده اند میتوانیدشکایت کنید