آیا هبه به صورت کارت به کارت قابل رجوع است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۸۶ #17620564

سلام
اگر عمویی به برادرزاده ی خود مبلغی را به صورت کارت به کارت هبه کند می تواند از هبه خود رجوع کند؟مثلا اگر برادرزاده مبلغ کارت به کارت شده را از حساب بانک ملتش به بانک کشاورزی منتقل کند عمو می تواند مبلغ هبه شده را عودت کند و از هبه رجوع کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید

باسلام شمامیتوانیددادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایبد و موضوع فقط در قالب مطالبه وجه قابل پیگیری می باشد

باسلام دادخواست مطالبه وجه دهید

باسلام دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

باسلام در هر صورت هبه نیاز به اثبات دارد.

دادخواست مطالبه وجه را می توانید مطرح نمایید.

با سلام
در دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه مطرح ککید