چطور در دادگاه ثابت کنیم زمین‌ ها از ۲۰سال تصرف فقط ۱۰سالش کشت شده؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۸ #17611994

سلام...در یک دعوی ملک کشاورزی...مساحت ۳/۵ هکتار زمین که دیم هست را مدعی با حکم دادگاه گرفت و الان اجرت المثل میخاد برا ایام تصرف سوال این هست این زمین‌ها ما یکسال در میان کشت کردیم و مثلا یکسال استراحت می‌دادیم زمین طبق عرف کشاورزی و فرهنگ کشت منطقه...الان مدعی میگه ۲۰سال تصرف میخاد و قبول ندارن که زمین‌ها آیش هستند ما چطور در دادگاه ثابت کنیم زمین‌ها از ۲۰سال تصرف فقط ۱۰سالش کشت شده باتشکر ...

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تقاضا کارشناسی کنید البته به شهادت شهود هم می توانید استناد کنید.

با سلام تقاضای ارجاع امر به کارشناسی نمایید کارشناس با توجه به اینکه ملک بیست سال در تصرف شما بوده است لیکن صرفا ده سال زمین قابلیت برداشت را داشته است اجرت المثل متناسبذتعیین مینماید

با سلام
اگر بیست سال در تصرف باشد باید اجرت المثل ۲۰ سال را پرداخت کنید و کشت نکردن شما تاثیری ندارد

تقاضای ارجاع امر به کارشناسی بدهید.

با سلام شما باید ادعای خود را با دلیل و شهادت شهود ثابت کنید

مطالبه اجرت المثل ایام تصرف صحیح است ولیکن شما باید در دادگاه و در صورت لزوم کارشناس مربوطه را متوجه کنید که اجرت المثل ۲۰ ساله شامل ۱۰ سال کشت می شود

شما می بایست ادعای خود را با دلیل ثابت کنید.