قوانین پارکینگ آپارتمان چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۴ #17590335

در آپارتمانی که ۴ طبقه به روی پارکینگ هستش و ۱۱ واحد دارای پارکینگ هستند و طبق پلان پارکینگ قسمت چپ قسمت میانی و قسمت راست با ۳ درب ورودی به پارکینگ و طبق کروکی شهرداری و ثبت اسناد ۴ خودرو در سمت راست ۳ خودرو در وسط و ۴ خودرو در سمت چپ تعیین شده ‌باز طبق سند و شهرداری تعیین مالکیت محل پارک خودروها در قسمت چپ و راست به دو لاین تقسیم شده یه لاین به صورت سه خودرو پشت سر هم و یک لاین یه ماشین بصورت تکی در کنار ماشین وسطی از لاین اول قرار میگیره بصورتی که تا درب خروجی خودرویی پشت سرش نیست حال مالک این قسمت میتونه ادعا کنه چینش به این صورت که پشت سر من هیچ ماشینی نیست تا درب خروجی پارکینگ من اختصاصی هست در صورتی که در سند هیچ چیزی مبنی بر حق انحصاری ذکر نشده و ایشون ادعا داره کسی حق نداره حتی برای جابه جایی به من تذکر بده ماشین جابه جا کنم

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر پارکینگ اختصاصی با مساحت معین در سند قید می گردد و ایشان نمی تواند تصرف در مشاعات کند

پارکینگ آپارتمان اگر که در اسناد مالکیت ملک ثبت نشده باشد، جزو مشاعات ساختمان است .پس اگر واحدهایی به این موارد پایبند نباشند و از قانون تخطی کنند اقدام انها تصرف مشاعات آپارتمان و ایجاد مزاحمت تلقی می‌شود که از طرف اهالی آپارتمان ومدیر ساختمان قابل طرح و پیگیری است.

با سلام
بنا بر قانون ذکر شده، پارکینگ آپارتمان در صورتی که در اسناد مالکیت یک ملک ثبت نشده باشد، جزو مشاعات ساختمان محسوب می‌شود.بنابراین اگر واحد یا واحدهایی به این موارد پایبند نباشند و از قانون تخطی کنند اقدام ایشان تصرف مشاعات آپارتمان و ایجاد مزاحمت تلقی می‌شود که از طرف اهالی آپارتمان قابل طرح و پیگیری است.

طبق قانون تملک آپارتمانها پارکینگ جزو قسمت‌های مشاعی آپارتمان است واصولا باید حقوق مالکین بالسویه باشد.مگرباقرارداد مالکین طوردیگری توافق کرده باشند