پاره شدن بکارت را میتوان اثبات کرد توسط شخصی دیگر بوده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۰۰ #17572674

سلام من دوهفته پیش طبق وعده ازدواج رابطه ای داشتم که منجر به پارگی بکارتم شده و ۵روز بعد ترمیم کردیم ینی الان دقیقن ۱۰روزه ترمیم کردم ولی طرفم دیگه حرفی از ازدواج نمیزنه وچون سی سالم هست واحتمال مورد ازدواجی کمه خیلی نگران آیندم هستم لطفا راهنمایی کنید چطوری اقدام به ازدواج کنم وآیا میشه ثابت کرد که توسط ایشون بوده؟خیلی استرس دارم لطفا کمکم کنید باتشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با شرایطی امکان تشخیص وجود دارد

سلام. اثبات پارگی پرده بکارت توسط شخص موردنظر امکان پذیر نیست. ترمیم پرده برای ازدواج با شخص دیگر یعنی عدم صداقت. اگر بیشتر به هویت خودتان اهمیت بدهید کمتر به ازدواج به هر قیمتی فکر خواهید کرد.