آیا حقی برای درخواست هزینه تعمیر از من داره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۰ #17569387

سلام،
وسیله‌ای داشتم برای فروش گذاشتم پیش یه بنده خدایی، وسیله معیوب بوده و توضیحات
عیب وسیله داده شده، قبول کرده که در صورتی که امکانش باشه برام بفروشه و در غیر این صورت وسیله رو بهم برگردونه ولی بدون اطلاع من وسیله رو تعمیر کرده
الان نتونسته وسیله رو بفروشه و از من طلب هزینه‌ای که برای تعمیر وسیله کرده رو می‌کنه
در حالی که اون وسیله به اذعان خود اون فرد حتی با تعمیری هم که روش کرده قابل استفاده برای من نیست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه وسیله به امانت گذاشته شده باید برای دریافت هزینه تعمیرات اثبات نماید که با اجازه صاحب وسیله بوده است

سلام .مطالبه هزینه از طرف ایشان در صورتی امکان پذیر است ک اذن از شما داشته باشد

با درودوسلام اجرت قابل مطالبه نمی باشد.

با احترام اگر شما اجازه تعمیر نداده باشید نمی تواند هزینه را از شما بگیرد

باسلام اگرقرارداد دارید وفق قرارداد بایدعمل شود درغیراینصورت اون بایداثبات کنه که با شما جهت اقدامات انجام شده هماهنگ کرده واذن داشته

باسلام. مطالبه هزینه توسط ایشان تنها در صورتی امکان پذیر است که قبل از تعمیر از شما اذن گرفته باشند، در غیر اینصورت نمی توانند هزینه تعمیر را مطالبه کنند.

با توجه به آنکه اقدامات بدون اذن و هماهنگی شما صورت گرفته امکان مطالبه وجه جهت تعمیرات نمی باشد