آیا رابطه ی نامشروع از طریق زیر قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۹۸ #17564153

سلام خسته نباشید . ببخشید من نزدیک به ۵ ماه پیش توی تلگرام با یک خانومی اشنا شدم که بعدا فهمیدم ایشون در استانه ی طلاق هستن و دارن مهریشونو میگیرن . من باهاشون در ارتباط با مسائل خودمون صحبت کردم . مثلا بحث طلاق خودشو شوهرش شد که من بهش گفتم بیچاره شوهرت که باید ۵۰۰ تا سکه بده و این حرفا . ولی یوهو نمیدونم چی شد . شیطان گولم زد. متاسفانه بهش پیشنهاد سکس حضوری دادم ولی یوهو به خودم اومدم و توبه کردم و تا قبل ازینکه ۲ تا تیک بخوره تو تلگرام (تو تلگرام اگه کسی پیام کسیو ببینه اون پیام برای فرستنده ۲ تا تیک میخوره) پاکش کردم . بعدشم اکانت تلگراممو دیلیت کردم . من فقط یه ترسی توم ایجاد شده . اونم ناشی از این مساله است . توی تلگرام میشه آخرین پیام شخص رو روی صفحه ی اصلی تلگرام (همون صفحه ای که کانالا و گروه ها و اشخاص هستن) ببینه برای شخصی که پیام رو فرستاده تیک دوم نمیخوره . و اگه ازین صفحه ی اصلی تلگرام اسکرین شات بگیره شوهر اون فرد یا هرکس دیگه میتونه با استناد از این اسکرین شات از من شکایت کنه و منو محکوم کنه ؟ من واقعا از عمل خودم شرمندم و اون لحظه نمیدونم چی شد که اون پیامو دادم ولی باز خداروشکر تا قبل از اینکه ۲ تا تیک بخوره تو تلگرام پاکش کردم. فقط فرداش از خط خودش خانمه بهم پیامک داد و گفتم تو کی ای ؟ خودش و معرفی کرد و گفت بدبخت شدیم و بیا تلگرام منم گفتم باشه . منم به خدا فقط در همین حد باهاش پیامکی مکالمه کردم . ایا شوهر اون فرد یا هرکس دیگه ای میتونه با استناد به این اسکرین شات و متن این پیامکهایی که خدمتتون گفتم منو محکوم کنه و من مجرم تلقی بشم ؟ اینم خدمتتون بگم که من اکانت تلگراممو دیلیت کردم . اصلا میتونه از دست من شکایت بکنه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می تواند باشد باید بررسی شود

رابطه نامشروع بدین نحو قابل پیگیری نیست

سلام
به نظر با توجه به توضیحات امکان اثبات این امر وجود ندارد و صرف عکس پیامک کفایت از این ادعا نمی کند

سلام می تواند باشد باید بررسی شود نیاز به گفتگو می باشد

باسلام و درود رابطه پیامکی و مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

سلام
اقدام مقتضی صورت گرفته و همان ارتباط مجازی هم قابل اثبات نیست

سلام به صرف پیامک رابطه نامشروع غیر زنا محسوب نمیشه با دیلیت اکانت پیگیری نتیجه بخش نخواهد بود