دریافت دیه از صندوق تامین چگونه است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۸۴ #17526289

ایا در موضوع سرقت به عنف؛ در صورت پیدا نشدن سارق و ضارب میتوان از صندوق تامین خسارات بدنی دیه گرفت؟

مشاوره حقوقی دیه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق صندوق امکان پذیر نمی باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر ممکن نمی باشد .

درود برشما
صندوق تامین خسارات بدنی برای حوادث رانندگی و خودرو هست طبق ماده ۱۰ بیمه اجباری

سلام
مطالبه دیه از بیت المال فقط در مورد فوتی ست ضارب پیدا نشود نه ضرب و جرح و صدمات بدنی

خیر،صندوق تامین خسارت های بدنی ناشی ازحوادث رانندگی(وسایل نقلیه)مربوط می شود،ماده ۱۰قانون بیمه اجباری،امادررابطه باموضوع سارق،اگرخسارت بدنی درجرایم عمدی واردشده باشدودسترسی به مرتکب ممکن نباشددیه جنایت ازاموال آن پرداخت می شودواگرمرتکب مالی نداشته باشددیه ازبیت المال پرداخت می شود.ماده ۴۳۵ق.م.ا
موفق باشید

باسلام
در صورتی که دسترسی به ضارب و اموال ضارب وجود نداشته باشد دیه از بیت المال پرداخت خواهد شد

با سلام
از صندوق امکان پذیر نیست