تبلیغ را انجام نمیدهد، شکایت میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۴ #17525184

با سلام.
دو ماه پیش مبلغی برا بلاگر واریز کردم
بهم نوبت داد برای دو ماه بعد.
و نوشته بود اگر خواستید محصولتون به عنوان نمونه کار بفرستید یک هفته قبل بفرستید،

منم نخواستم نمونه کار بفرستم.
خودشونم همون اول نوشته بودن اگر محصول بفرستید بازدهی پیجتون بالاتر میره.
منظورم اینه الزامی برای ارسال محصول نبوده.
تازه رایگانم باید بهش محصول بدی.

الان دو ماه شده میگه تبلیغت انجام
نمیدم.
میگم چرا؟
میگه جون باید یک هفته قبل محصول میفرستادی.

گفتم من تبلیغم بدون محصول بوده من خودم عکس و فیبم میفرستم تبلیغ کن.

الانم میگه شماره کارتت بده مبلغ واریز کنم.

اما دو ماه منو معطل کرده، دو ماه دو میلیون پول من دستشه.

الان هم دیگه جواب پیام هام نمیده، خودش شیرازه، منم شیرازم.

چجور میتونم پیگری کنم و شکایت کنم که حالش جا یاد، اینقدر پررو نباشن؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به نبود قرارداد تنظیم شده طرح دعوا به نظر بلانتیجه است و بهتر است یا وجه خود را دریافت نمایید طبق اعلام بلاگر، یا توافق دیگری نمایید

با سلام چنانچه شخص مورد نظر بلاگر نبوده و تنها خود را بلاگر معرفی نموده باشد مصداق مانور متقلبانه بوده و میتوان جرم کلاهبرداری از ایشان شکایت نمود در فرض دوم چنانچه ایشان با سر باز زدن از تعهدی که داشته اند به شما خسارتی نیز وارد نموده اند قابل پیگیری بوده و میتوان ایشان را به ایفای تعهدات الزام و مطالبه خسارت نیز نمود

باسلام دادخواست مطالبه وجه دهید

باسلام
دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

با سلام،دادخواست مطالبه وجه دهید.

سلام.دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید....

دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید