اثبات مالکیت بدون سند آیا ممکن است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۷۵ #17510131

سلام آیا اثبات مالکیت بدون سند آیا ممکن است
برای این کار چه کار باید بکنم و مدارک چی میخواد
خواهشا کمکم کنید
و اینکه شخصی رفته تو زمین ما که سابقه ۲۵ سال داره که ما خریدیم به صورت قولنامه و وکالت
ساخت و ساز انجام داده ما هم چون شکایت تصرف عدوانی کردیم شکایت مان به خاطر نداشتن سند رد شده و چند روز فرصت دادن بهمون که اعتراض خود را در تجدید نظر انجام بدیم
و این راهم بگویم حکم قطعی داریم که سندی که دست اسن شخصی گه ساخت و ساز در زمین انجام داده مربوط به این زمین نیست
و سندش مشاع است به قاضی هم گفتم اما حالا اینجور شده خواهش میکنم کمکم کنید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر شما داخواست تصرف عدوانی حقوقی داده اید.نیازی به سند ملک ندارید.و با شهود و تحقیق محلی با توجه به سبق تصرف مشکل شما حل میشود.در غیر اینصورت اگر دادخواست تصرف عدوانی کیفری داده اید.برای اثبات مالکیتتان به سند ملک نیاز دارید.

در تصرف عدوانی حقوقی نیاز به سند مالکیت نیست و با شهادت شهود و تحقیق محلی مبنی بر سبق تصرف اثبات صورت میگیرد سند،برعکس آن در تصرف عدوانی کیفری سند مالکیت مورد نیاز است اگر تصرف عدوانی شما کیفری است نیاز به سند مالکیت دارید و اگر سند مالکیت ندارید طرح دعوا تصرف عدوانی حقوقی طرح کنید.

باسلام واحترام باتوجه به سابقه تصرف خود باادله ومدارکی همچون شهادت شهود می توانید دادخواست حقوقی تصرف عدوانی مطرح نمایید همچنین با قولنامه ووکالتنامه و شهادت شهود نسبت به اثبات مالکیت نیز می توانید اقدام نمایید

برای طرح دعوای تصرف عدوانی مالکیت لازم است.اثبات مالکیت ازطریق قولنامه وشهود امکان پذیراست.
بعدازاثبات مالکیت ازطریق قولنامه وشهادت شهود؛دعوای تصرف عدوانی بکنید.

در تصرف عدوانی سوء‌نیت طرف باید احراز شودابتدا با قولنامه و شهادت شهود و با توجه به سبق تصرف اثبات مالکیت نمایید سپس دادخواست خلع ید دهید.

با سلام شما ایتدا می بایست در خصوص اثبات مالکیت به استناد قولنامه، شهادت شهود طرح دعوی کنید

پزونده شما نیاز به بررسی دارد زیرا عدم وجود سند رسمی برای اثبات مالکیت و قلع بنای نوساز پیچیدگی هایی ایجاد میکند که نیاز به حرکت قدم به قدم برای بدست احقاق حق شما احساس می شود