چگونه از رییس بانک شکایت کنم و پولهایم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #17509288

با سلام

همکار من با جعل امضا من و همکاری رییس بانک وام گرفته و من را به عنوان ضامن معرفی کرده و الان هم قسط وام را نداده و بانک از حساب من برداشت کرده، خط نگاری رفتم و تایید کرده که امضا جعل است و پرونده در دادگاه است.

میخواستم بدانم آیا از رییس وقت بانک که وام گرفته شده و در این پرونده با متهم همکاری کرده میتوانم در دادگاه شکایت کنم و چگونه پول هایی که بانک از من برداشت کرده را پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میخواستم بدانم آیا از رییس وقت بانک که وام گرفته شده و در این پرونده با متهم همکاری کرده میتوانم در دادگاه شکایت کنم و چگونه پول هایی که بانک از من برداشت کرده را پس بگیرم؟
بله در صورتی که ثابت کنید ایشان نیز همدستی و همکاری داشته است می توانید علیه ایشان به جرم جعل شکایت کنید
تمامی متهما ن مسئول پرداخت خسارات وارده به شما هستند