شکایت برای توهین و فحاشی بعد از دو سال امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #17507073

سلام خسته نباشید. دو سال پیش در فضای مجازی یا در تلگرام توهین و فحاشی صورت گرفت و من به شخصی توهین و فحاشی کردم و شخص مقابل هم به من توهین و فحاشی کرد. اگر حالا شخص مقابل بخواهد از من شکایت کند میتواند شکایت کند یا خیر؟
آیا بعد از گذشت دو سال، شکایت برای توهین و فحاشی امکان پذیر است؟
من در مطلبی خواندم که برای جرایم قابل گذشت مثل توهین و فحاشی بعد از گذشت یک سال نمیتوان شکایت کرد اما شخصی که وکیل بود به من فرمود که بعد از اطلاع از وقوع جرم مدت یک ساله شروع می شود و اگر شخص مقابل شکایت نکند شکایت آن شخص مشمول مرور زمان می شود. اگر ممکن است راهنمایی کنید ممنون.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگران نباشید پس از دو سال شکایت ایشان مسموع نیست

سلام وکیل محترم پاسخ شما را به درستی داده اند..به هر حال بعد از شمول مرور زمان یکساله دعوی کیفری قابل طرح نیست وبی اطلاعی معمولا پذیرفته نیست مگر اینکه با دلایل منطقی موضوع اثبات شود