پرداخت نفقه بعد از رد شدن تمکین چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۲ #17501961

با سلام و اروزی تندرستی
الزام به تمکین بنده رد شده و رای قطعی شده در حین دادگاه الزام به تمیکن زوجه دادخواست نفقه داده بود که به علت مشخص نبودن رای دادگاه تمکین پرونده مختومه شده به بعد از قطعی شدن رای تمکین موکول شده. الان من میخوام دوباره دادخواست الزام به تمکین زوجه رو بدم
سوالم اینه برای این دادگاه تمکین من باید خودم زودتر نفقه را قبل از صدور اجراییه نفقه برای زوجه بریزم که بتونم در دادگاه تمکین پیشرفتی داشته باشم یا خیر که اگر قاضی گفت نفقه دادی بگم اجراییه صادر نشده امید وارم منظورم را متوجه شده باشید
با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دادخواست الزام به تمکین که زوج مطرح کرده است در نهایت رد شده است ،زوج موظف است نفقه معوقه را پرداخت کند.
ولی تاثیری در دادخواست بعدی مبنی بر الزام به تمکین نخواهد داشت.

اگر زوجه عذر موجهی داشته باشد از تمکین معاف خواهد شد و نفقه وی نیز باید پرداخت شود

و هیچ تاثیری ایضا در دعوی الزام به تمکین هم ندارد.

سلام. نکته اول پیشنهاد می کنم قواعد نگارشی از جمله نقطه و ویرگول گذاری را در جملاتتان رعایت بفرمایید تا وکلا متوجه سوال بشوند. نکته دوم اینکه رای الزام به تمکین شما قطعا به خانم هم ابلاغ و ایشان در دادگاه نفقه به ان آستناد خواهد کرد لذا اگر هم اکنون مبالغی نیز واریز کنید، فیش های واریزی را در پرونده نفقه باید ارائه دهید. منطورم بنده این است که واریز نفقه در حال حاضر هیچ تاثیری در دعوی نفقه ندارد.

سلام برای موفقیت در پرونده تمکین نیاز هست اظهارنامه ارسال بشه و افرادی را جهت پادرمیانی به منزل خامم تون بفرستید درصورت عدم بازگشت طرح دعوی تمکین نموده به شهادت شهود استناد کنید.

پرداخت نفقه به زوجه در تمکین شما تاثیری ندارد اما عدم تمکین زوجه در نفقه تاثیر دارد
زیرا به زن ناشزه نفقه تعلق نمی گیرد