آیا خواهر صاحب سند شش دانگ میتواند نقل و انتقال و خرید فروش ملک را با ادعای مشاع بودن باطل کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۳۰ #17485685

آیا خواهر صاحب سند میتواند معامله برادرش را که سند شش دانگ که به نام خود شخص برادر بوده و فروخته و چندین بار نقل و انتقال رسمی زده شده به خاطر مشاع بودن ابطال کنه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شخص مدعی (خواهر) باید ادعای خود را ثابت نماید و مستند خود مبنی بر مشاع بودن را ارایه نماید.

واقعا سوال شما از نظر حقوقی جای ابهام دارد
چگونه ممکن است شخصی مالک شش دانگ یه ملک باشد اما بازهم در بخشی از ملک به صورت مشاعی با دیگری شریک باشد؟