فروشنده میتواند معامله را فسخ نماید؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۴۹ #17466046

با سلام
آپارتمانی با پارکینگ به مبلغ ۱۱۶ میلیون تومان خریداری نمودم.که فروشنده موظف گردید ظرف مدت ۲ سال سند را بنام بزند. طبق توافقی که در قولنامه شد ۹۰ میلیون آن را فروشنده دریافت کرد. برج ۴ هم ۲۶ میلیون باقی مانده قرار شد بحساب فروشنده واریز کنم که موفق به پرداخت آن نشدم. در قولنامه حق فسخ قید نشد. تعهدی هم در قبال تاخیر مبلغ قید نشده است. الان فروشنده میخواهد معامله را فسخ کند.
خواستم بدونم فروشنده میتواند معامله را فسخ کند؟
در ضمن آپارتمان تحویل گرفته شد از ابتدا. از ۲۶ میلیون باقی مانده ۱۰ میلیون آن پرداخت گردید. تا زمان سند زدن هم ۱ سال باقی مانده. ۱۶ میلیون دیگه به حسابش بریزم یا نه؟
با تشکر از راهنماییتون

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است امکان فسخ نمی‌باشد

سلام دوست گرامی
ایشان نمی توانند معامله را فسخ کنند فقط می تواند مبلغ باقی مانده را با خسارت تاخیر تادیه مطالبه نماید

اگر بدلیل دیر پرداخت کردن الباقی ثمن حق فسخ ندارند اکنون نمیتوانند فسخ نمایند ولی بهتر است قراردادتان مطالعه شود تا بتوان پاسخ دقیقی داد .

فروسنده حق فسخ قرارداد را ندارد

با سلام.‌
نظر به اینکه در قرارداد هیچگونه حق فسخی تعیین نشده است فروشنده هیچگونه اختیاری در جهت فسخ معامله ندارد.

فروشنده حق فسخ معامله را ندارد اگر برای عدم پرداخت ثمن خسارت یا وجه التزامی پیش بینی کرده باشید فقط ایشان مستحق دریافت ثمن و خسارات و وجوه التزام ذکر شده در قرارداد خواهد بود.

با سلام ..
فروشنده نمیتواند معامله را بدون ذکر حق فسخ در قرارداد، فسخ کند.. و البته بهترین کار این بود که پرداخت مقداری از مبلغ را به زمان تحویل سند موکول میکردید.. چون امکان اینکه زمان تحویل سند مشکل پیش بیاد زیاد است