چطور میتونیم از ایشون شکایت کنیم که دادگاه و اداره آگاهی پیگیر بازجویی از ایشون بشوند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۶ #17457073

با سلام، حدود دو سال پیش خواهر من با همسرش به مشکل برخورد و از اون روز به خونه مادرشون اومد و دیگه به خونه برنگشته، خواهرم یک دستگاه ماشین دارن که داماد ما از اون استفاده میکرد، از حدود یکسال پیش که خواهرم درخواست استرداد ماشین رو دادن، شوهرش ماشین رو پنهان کردن و میگن ماشین دستشون نیست، میخوایم درخواست سرقت بزنیم چون با توجه به آشنایی و فامیل بودن همسایه ها با شوهر ایشون کسی شهادت نمیده که ماشین دست ایشون بوده. میخواستم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . امکان طرح شکایت خیانت در امانت در موضوع مطروحه وجود دارد

سلام
با توجه به امانی بودن ماشین ابتدا اظهارنامه مبنی بر عودت خودرو ثبت کنید و بعد از آن به جرم خیانت در امانت دادخواست بدهید و درخواست توقیف بدهید

درود بر شما، با توجه به امانی بودن خودرو، بهتر است بدوا از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای استرداد امانت کنید، چنانچه میسر نشد، دادخواستی مبنی بر خیانت در امانت از طریق دفاتر الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با سلام
میتوانید دادخواست خیانت در امانت طرح نماید (باتوجه به مستندات )
(نکته بسیار مهم اینکه شما اثبات کنید خودرو دست ایشان می باشد در صورت اثبات نکردن بابت تهمت افترا میتواند علیه شما شکایت کند )

با گرفتن حکم استرداد و دستور توقیف اتومبیل پلاک خودرو در سیستم راهور ثبت و هرزمان که قصد بیرون آوردن یا نقل و انتقال داشته باشن توقیف میشود

با سلام..
در اینخصوص بهتر است ابتـدا از طریق تنظیم و ارسال اظهارنامه موضوع امانی بودن خودرو و مسئولیت وی در استرداد مالی امانی را به وی ابلاغ نمایید در صورت عدم اقدام، بلحاظ عدم استرداد مال امانی، می توانید شکوائیه ای تجت عنوان خیانت در امانت علیه ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادسرا مطرح نمائید..
موفق باشید..

از لحاظ حقوقی بهتر است خیانت در امانت مطرح نمایید ولیکن نتیجه به زودی حاصل نخواهد شد ولیکن به نظر من اگر سرقت مطرح کنید در سیستم راهور به عنوان سرقتی ثبت خواهد شد و اینطوری ماشین را راحت تر پیدا خواهید کرد