اگر چندین شاکی روی شماره حساب بانکی طرف بود باز هم کلاهبرداری محسوب نمیشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱,۴۷۱ #17436354

با درود . چند روز پیش از پیجی در اینستاگرام مبلغ ۱۸ ملیون تومان خرید و به حسابی که معرفی کردند واریز کردم بعد از یکهفته وعده که بارتون در راهه و شماره پیگیری میفرستیم من را بلک کردند و جواب پیام هایم را ندادند شکواییه تنظیم کردم ولی دادیار گفت که پرونده من کیفری نیست و باید شکایت حقوقی از طریق شورای حل اختلاف جهت استرداد وجه و رد مال انجام شود پرینت پیام ها و پرینت بانکی موجود است . نظر شما چیست ?? چکار کنم ??? سپاس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه ارائه بدهید.

بااحترام
شکایت کیفری با عنوان تحصیل مال از را نامشروع دهید

باید حسب مورد دادخواست الزام به تحویل مبیع یا مطالبه وجه بدهید.

سلام .دادیارمحترم درست فرموده اند دادخواست حقوقی بدهید

باید از طریق مطالبه وجه در شورا اقدام کنید

باید حقوقی اقدام کنید.

درود:به نظر میرسد به علت عدم تحویل جنس ،دادخواست استردادکالای مربوطه یا وجه نقد نمایید.