زمان محاسبه تاریخ در ابلاغیه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۰ #17419977

تاریخ دقیق ابلاغیه از زمانی محاسبه میشود از تاریخ ارسال پیامک ابلاغیه یا دریافت ابلاغیه

سپاس

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
تاریخ درج در سامانه ثنا مهم است

تاریخی که در سامانه قرار می گیرید و به شما ابلاغ می شود ملاک است

با درود از تاریخ درج در ثنا محاسبه می‌گردد
روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد

تاریخ ابلاغ همان زمان درج ابلاغیه در سامانه ثنا محسوب میشود.با ورود به سایت عدل ایران و صفحه اختصاصی خود از این تاریخ مطلع شوید.لیکن روز ابلاغ و روز اقدام در شمارش مواعد قانونی محاسبه نمیشود.

درود
از زمانیکه پیامک براتون میاد. و در سامانه ثنای شما قرار می گیره؟ اگه دریافت کنید؟ که دریافت کردید؟ اگه هم نه؟ استنکاف از دریافت اون بحساب میاد. و بمنزله دریافت ست.
بدروود

با درود.از تاریخ درج در سامانه ثنا که درذیل ابلاغیه تاریخ درج در سامانه نوشته میشه؛از اون تاریخ ؛تاریخ ابلاغیه است.

با سلام
از زمانی که روی ثنا ی شما قرار می گیرد چه باز کنید چه نکنید