اگر تقاضای تحریر ترکه و کپی گواهی فوت کنم بقیه ی وراث متوجه می‌شوند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۳ #17408074

گواهی فوت رو برادرم برداشته و نمیده.
و کلا گفتن از اداره ی ثبت یا مراجعه به دفاتر میشه راحت گرفت.
میخواستم بدونم اگر درخواست تحریر ترکه یا کپی گواهی کنم بقیه متوجه میشن؟
هزینه ی تحریر ترکه چقدره؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اخذ گواهی انحصار وراثت به سایرین ابلاغ نمی گردد

خیر ابلاغ نمی شود هزینه دفاتر خدمات قضایی

با سلام
اخذ گواهی انحصار وراثت به سایرین اطلاع داده نخواهد شد .

با سلام زمان تحریر ترکه بله

خیر ابلاغ نمی شود و قبل از تحریر ترکه نیاز به انحصار ورثه است.

به سایر وراث اطلاع نمی دهند
هزینه را خدمات قضایی محاسبه می کند

درود بر شما، میتوانید جهت دریافت گواهی فوت از طریق آرامستان محل دفن اقدام نمایید، در خصوص مراحل بعدی خیر، به کسی ابلاغ نخواهد شد، هزینه نیز بایستی در دفاتر الکترونیک قضایی محاسبه شود.