چگونه چک را از شخص دریافت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۲ #17404655

سلام بنده به شخصی یک فقره چک داده بودم سال ۹۵ ( در وجه ایشان نوشته شده ) در تاریخ مقرر پاس نشد و برگشت خورد دوباره یک فقره چک به همان مبلغ در وجه همان شخص دادم چک دومی پاس کردم اما چک قبلی الان طرف نمیده چه اقدامی میشه کرد برای گرفتنش؟
لطفا راهنمایی فرمائید

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ابتدااظهارنامه برای طرف مقابل ارسال نمایید تا طرف مقابل نتواند ادعای عدم اطلاع نماید.درصورتی که پاسخی دریافت نکردید میتوانید دعوای استردادلاشه چک رامطرح کنید

دعوای استرداد چک بر علیه ایشان اقامه نمایید در صورت عدم سازش ....

باسلام، بهتر است ابتدا نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام کنید در صورت عدم نتیجه ، اقدام به طرح دادخواست استرداد لاشه چک نمایید

با سلام
شما می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست استرداد لاشه چک را بنمایید

طرح دعوی استرداد لاشه چک
در صورت وجود ادله اثباتی طرح شکایت خیانت در امانت

سلام اقدام به صدور اظهارنامه برای ایشان نمایید و در صورت عدم اقدام به استناد شهادت شهود مبادرت به طرح شکایت نمایید