آیا میتونم همه چیز رو انکار کنم و در ضمن برم از دستشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۹۶ #17393580

با سلام و احترام و عرض خسته نباشید
در منزلی مستاجر بوده ام صد میلیون پیش داده بودم و قرارداد اجاره به اسم خودم بود
شوهرم گفت چون یک مقدار این پول رو خانواده من کمک و هدیه عروسی داده اند بیاییم یک قرارداد صوری بنویسیم بنام مادرم و بدیم بهش بعنوان احترام منو با اصرار مجبور کرد روی کپی برگه اصلی مشخصات رو نوشتم و خودش بعدا بجای من اثر انگشت و امضا کرد و مهر بنگاه ساخت و برگه جعلی رو برای احترام به مادرش داد
در آخر سال منزل رو تخلیه کردم پول پیشم رو صاحبخانه با هماهنگی مادر شوهرم که در حل اختلاف ازم بعنوان کلاهبردار شکایت کرده بود نداد
بعد از دو سه ماه و توقیف پول نهایتا رای بازپرس که توقیف کرده بود به دادگاه کیفری رفت و نهایتا بازپرس پرونده جلوی پول رو باز کرد بعلت نبود ادله لازم و من پولم رو گرفتم
الان اونها اعتراض زدنند و مجددا پرونده از کیفری کرج به شورا برگشته و قاضی کیفری گفته مستندات ناقصه و باید کامل بشه و دوم اینکه خط کارشناسی بشه
در حالی که برگه قولنامه اصلی که بنگاه مهر کرده درسته و اون یکی رو همسرم جعل کرده و اصلا ربطی نداره
بنگاه هم میگه منم اگه حرفی بزنند ازشون به جرم جعل مهرم شکایت میکنم و اون برگه فاقد وجاهت قانونیه و فقط قولنامه اصلی یه نسخه اش در بنگاه وجود داره که به نام شماست
شورا هم پرونده رو برگشت زده و گفته رسیدگی به این پرونده در صلاحیت ما نیست
حالا میخوام از حضورتون بپرسم آیا اصلا این شکایت وارده از طرف اونها
در ادامه پرونده به کجا میره
من باید چه کاری انجام بدم یا منتظر باشم اقدامی از طرف اونها انجام بشه
آیا میتونم همه چیز رو انکار کنم و در ضمن برم از دستشون شکایت کنم
البته تا الان من اظهار داشتم که هیچ جعل و یا کلاهبرداری انجام نداده ام و برگه قولنامه من اصلی بوده و اون یکی رو ازش خبر ندارم و به من ربطی نداره
ضمنا از من و پسرشون شکایت کرده اند در این پرونده
در ضمن بعد از تخلیه ملک و گرفتن پولم اصل قولنامه من و صاحب خانه ام رو بنگاه گرفت و گفت باطل میکنم

ممنون میشم اگه شما بزرگواران راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدعی باید بتواند ادعای خویش را به اثبات برساند.

باسلام
موضوع شما نیازمند بررسی مدارک است

با سلام مدارکتون باید بررسی بشه

بادرودوسلام اظهارنظر مستلزم بررسی می باشد.

درود
شما در مظان اتهام نیستید و صرف ادعا بدون داشتن مدارک استنا دی نتیجه رد دعواست

با سلام و احترام
هر مدعی یا شاکی باید دلائل خود را ارائه نماید
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

با سلام
سرکار خانم طرح این گونه سوالات مفصل به دلیل گستردگی موضوع امکان بررسی و دادن مشاوره صحیح و دقیق ندارد. قسمت پرسش و پاسخ حقوقی برای طرح سوالات کوتاه و گرفتن پاسخ های کوتاه است. لازم است موضوع شما به صورت مفصل توسط کارشناس یا وکیل بررسی شود. مدارک و مستندات ابرازی شما از نزدیک مورد مطالعه و مداقه قرار بگیرد. تصمیمات مراجع قضایی بدقت مورد مطالعه قرار بگیرد. و نتیجتا اینکه شما به صورت حضوری و مستقیم با وکیل در ارتباط باشید. در هر حال بطور کلی بدانید که بار اثبات دعوی بر عهده کسی است که ادعایی می کند نه کسی که انکار می کند.