زیرش زده جنس رو پس نمیگیره، پولم رو میتونم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۷ #17387662

سلام من چند روز پیش از سایت دیوار یک کنسول بازی خریدم دور روز مهلت تست گرفتم. اگه خراب باشه دستگاه پس بدم. طرف الان زیرش زده پس نمیگیره. امروز رفتم اظهارنامه پرکردم. ضمنا همراه خودم یک نفر شاهد هم همراه داشته ام. بنظرشما پولم گیرم میاد. ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر مدرک و شاهد دارید میتوانید

با سلام
با وجود شاهد و کارشناسی دادگستری مبنی بر معیوب بودن دستگاه،و نیز اثبات ادعای ایشان مبنی بر عودت، میتوانید نتیجه بگیرید

سلام به نظر امکان طرح دعوا و محکومیت ایشان را دارید و البته باید وجود شرط را نیز اثبات نمایید

با سلام و احترام
بله مخاطب گرامی از این طریق میتوانید به حق خود برسید
موفق باشید

بله اگر درست واصولی پیگیری کنید به نتیجه می رسید

با سلام
بله میتوانید به حق خود برسید و این امر بستگی به مدارک محکمه پسند و شهادت صریح شاهد شما دارد