اگر شکایت نکند قاضی حکم زندان میدهد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۰۸ #17373939

سلام برادر من سه شب پیش به دختر بچه عابر با ماشین زده(مقصر بوده برادرم) اونجا به اورژانس زنگ زده و اورژانس اومد دختر بچه رو برد ولی برادرم خودشو نشان نداده دختر بچه زنده است و برادرم هنگام معرفی خود علاوه بر دیه زندان دارد؟چه مدت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محکوم به پرداخت جزای نقدی و دیه هستید

به پرداخت دیه و جزای نقدی محکوم خواهید شد.

باسلام بستگی به سابقه ایشان خواهد داشت اما اصولا جزای نقدی جایگزین حبس خواهد شد بهتراست خودشان را معرفی نمایندـ

با سلام احتنالا به پرداخت دیه و جزای نقدی محکوم شوید

با درود به پرداخت دیه و جزای نقدی محکوم خواهید شد که دیه را بیمه چنانچه داشته باشید پرداخت میکند

سلام و عرض ادب
به پرداخت دیه و جزای نقدی محکوم میشوند و در صورتی که مبلغ را در مهلت مقرر پرداخت نکنند ممکن است حبس شوند.

با سلام اصولا دیه و جزای نقدی تعیین می‌شود.