چجوری مهریه خود را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۷ #17329471

کمکم کنید تو دوران عقدم اما باکره نیستم مهریه ام ۱۱۴ سکه اس شوهرم بد اخلاقه دانشجوعه اما هیچ مدرکی ندارم ازش تو دادگاه استفاده کنم جلو مردم خیلی خوبه اما منو حتی کتکم میزنم من همش ۱۸سالمه چکار کنم از کجا شروع کنم هیچی بلد نیستم هیچی ب اسمش نیس فقط باباش مرده ک به خونه سند دار داره ک یک و پونصد اینا سهم اینه چجوری مهریه مو بگیرم لطفا کمکم کنین من کسیو ندارم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
به دفترخانه محل ازدواجتان مراجعه و درخواست صدور اجراییه دهید .

سلام
شما می توانید با مراجعه به دفتر ثبت ازدواج خود تقاضای صدور اجرائیه نمایید

مطالبه مهریه حق زوجه هست و نیازی ب دلیل و مدرک نیست میتوانید ب دفترخانه محل ثبت ازدواج مراجعه و جهت تقاضای صدور اجرائیه اقدام فرمایید

سلام.برای دریافت مهریه میتوانید به دفترخانه محل ثبت عقد مراجعه و درخواست صدور اجرائیه نمایید...

وقت بخیر از طریق مراجعه به دفتر خانه محل وقوع عقد اقدام نمایید.

با عرض سلام ،شما می توانید بدوا به دفترخانه ثبت عقدتان بروید و درخواست صدور اجراییه نمایید و مهریه تان را مطالبه کنید

باسلام و درود از طریق مراجعه به دفتر خانه محل وقوع عقد اقدام نمایید.