آیا با توجه به عدم رضایت سایر وراث می توانیم نسبت به فسخ معامله و بازگرداندن خانه پدری اقدام نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۴ #17301333

با سلام
منزل پدری ما در تهران ۱۸ سال پیش توسط برادر من بدون رضایت و امضا ما فروخته شده.
حال آیا با توجه به عدم رضایت سایر وراث می توانیم نسبت به فسخ معامله و بازگرداندن خانه پدری اقدام کنیم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به گذشت ۱۸ سال اثبات این امر مشکل است

سلام
به نظر امکان طرح دعوا و اثبات نارضایتی و و متعاقبا تقاضای اعلام بطلان نقلا و انتقالات را دارید اما اخذ نتیجه قطعی نیست

با سلام
با توجه به گذر زمان فوق چنانچه شما از همان زمان اطلاع از فروش داشته اید و اقدامی نکرده اید ممکن است به طور ضمنی نشان دهنده رضایت باشد علی ایحال با توجه به عدم امضاء وراث و عدم اعلام رضایت مکتوب، می توانید نسبت به ابطال سند رسمی و یا مطالبه سهم الارث از برادرتان اقدام نمایید.

با سلام ووقت بخیر
باید اثبات شود که بدون اجازه شما فروخته شده است و برای ابطال سند آنها اقدام کنید و دادخواست خلع ید دهید به طرفیت کسانی که در ملک هستند .