در پرونده مزاحمت بانوان و ضرب و جرح چطور به نفعممان عمل خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #17299074

با سلام آقایی با شوخی و توهین نابجا و دخالت بی مورد با بنده وارد بحث شدند و نامزد بنده در انجا حضور داشتند و عصبانی شدند و به ایشان تذکر دادند اما ایشان متوجه نشد و بین این ۲ در گیری پیش امد و هر دو اسیب دیدند و تا پزشک قانونی کار کشیده شد سوالی که داشتم اینکه پرونده چطور به نفع ما تموم میشه چیکار باید کنیم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هر شخصی نسبت به جرمی که انجام داده مسئولیت دارد به عبارتی اگر طرف مقابل ایجاد مزاحمت داشته ضرب و جرح انجام داده مسئول می باشد و اگر نامزد شما نیز وجود داشته مسؤل می باشد البته می‌توان از نامزد شما چنین دفع آن بود که ایشان صرفا پس داده اند و پس از حمله فرد مقابل اقدام به دفاع از خویش نموده اند

بهترین راه رضایت متقابل است ولی میتوانید تا صدور حکم قطعی هم صبر کنید ببینید حکم همسرتان چه میشود، ضرب و جرح عمدی حبس دارد ولی در صورتی که تعلیق نشد و تا تجدیدنظر حبس باقی ماند رضایت متقابل راهکار است.