گفتند پرونده مهریه شما مختومه شده، این مختومه شدن به چه معناست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷,۵۷۹ #17272412

باسلام سال ۸۹ همسر بنده که طلاق گرفته مهریه خود را اجرا گذاشت و بنده تقاضای اعسار دادم و دادگاه قبول کرد به پرداخت ماهی یک سکه بنده بعد از پرداخت چند قسط به دلیل ناتوانی جسمی نتوانستم اقساط خود را پرداخت کنم و به مدت ۸ سال متواری شدم امروز به اجرای احکام دادگاه مراجعه کردم و گفتند پرونده مهریه شما مختومه شده این مختومه شدن به چه معناست؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید ضمنا همسر سابقم ازدواج مجدد کرده ولی بعید میدانم که مهرش را بخشیده باشد.

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضورا پیگیری بفرمائید..

با سلام
دوست عزیز به احتمال زیاد پس از متواری شدن شما همسر سابقتون یا پرونده رو پیگیری نکرده یا اینکه بهرحال بخشیده فلذا پرونده شما رو مختومه اعلام نمودند ( بخشیدن چیز بعیدی نیست هر انسانی بهرحال میتونه از حق طبیعی خودش گذشت کنه )
فی الحال پیشنهاد میکنم حضورآ مراجعه کنید تا از جزئیات کامل پرونده مطلع گردید .

با سلام
حضوری پیگیری کنید

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید

با سلام
احتمالا همسرتون با توجه به متواری بودن جنابعالی اجرای پرونده رو پیگیری نکرده و پرونده فعلا مختومه شده لکن با پیگیری ایشان امکان مفتوح شدن پرونده وجود داره و همسرتون میتونه مهریه رو مطالبه کنه و به عبارتی حکم رو اجرا کنه

احتمالا به علت عدم پیگیری همسرتان پرونده مختومه سده

سلام بعلت عدم پیگیری شاکی (زوجه ) پرونده مطروحه در اجرای احکام دادگاه مختومه گردید ه است .
اما چون از سوی زوجه بصراحت به اجرای احکام دادگاه بذل مهریه کتبا اعلام نشده ومحرز نیست لذا پرونده فعلا مختومه ی مفتوحه است ( یعنی هروقت شاکی پیگیر ادامه اجرای حکم شود پرونده از مختومه شدن خارج ومجددا به جریان خواهد افتاد. )